Pronađena količina droge (Foto: PU splitsko-dalmatinska)
Pronađena količina droge (Foto: PU splitsko-dalmatinska)

Makarski i sinjski policajci u dva odvojena slučaja uhitili su 39-godišnjeg i pet godina starijeg dilera kod kojih je pronađeno više od pola kilograma kokaina i više od kilograma marihuane, kilogram amfetamina, ekstazija te stabljike kanabisa.


Policijski službenici Službe kriminaliteta droga i Policijske postaje Makarska u Zaostrogu su na ulici zatekli 39-godišnjaka s gramom kokaina, nakon čega je uhićen i priveden u službene prostorije.

Vezani članci Policijski pas Aria (Foto: Pixsell,Hrvoje Jelavic) Veliki uspjeh policijskog psa Aria: Nanjušila više od kilograma heroina i manje količine kokaina i marihuane Pronađen šator za uzgoj indijske konoplje (PU zagrebačka) - 1 U Zagrebu pao diler: Policija ga zaustavila zbog nadzora prometa, on u automobilu imao marihuanu i speed

U sklopu kriminalističkog istraživanja, temeljem naloga, obavljena je pretraga stana koji koristi i tom je prilikom kod njega pronađeno još 554,2 grama kokaina, 1305 grama marihuane, 1007 grama amfetamina, 1559 komada tableta ekstazija i dvije digitalne vage.

Protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te je doveden pritvorskom nadzorniku.

Istu je kaznenu prijavu dobio i 44-godišnji diler iz Sinja kod kojega je policija pronašla 21 stabljiku kanabisa, visine od 150 do 250 centimetara. (Hina)