Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Programska suradnja'' s Bandićem

Esih: "Dobili smo četiri predsjedništva odbora, nije bilo ucjena"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zastupnica u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Bruna Esih rekla je da je Klub zastupnika koje predvodi u Skupštini dobio, između ostalog i predsjedništvo u Odboru za imenovanje trgova, ulica i naselja.

''Trg maršala Tita nije predmet osnovnog sporazuma. U sporazumu su navedene zajedničke programske točke. Najznačajnija je da svatko bez obzira na potpisivanje sporazuma zadržava svoj politički identitet'', rekla je Bruna Esih.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna HDZ IMA PLAN Odzvonilo Titovom trgu u Zagrebu? Slika nije dostupna "Bezuvjetni zahtjev" Esih i Hasanbegović uputili pisma Plenkoviću, Bandiću i Stieru - evo što traže od njih

Njezin je zastupnički klub dobio četiri predsjedništva Odbora, među kojima je i Odbor za imenovanje trgova, ulica i naselja.

Na pitanje o uskraćivanju podrške Branka Lustiga odgovorila je da je njezin Klub zastupnika dobio obavijest da je Lustig bolestan. ''Mi smo dobili 26 potpisa, što se događalo unutar liste Milana Bandića nije naš problem'', kazala je.

Inzistira na tome da se nije radilo o ucjeni s njihove srane. ''Ne bih ovo nazvala koalicijom, nego da se radi o programskoj suradnji'', zaključuje.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene