Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Crveni nosovi u akciji

Klaunovidoktori i ministar Varga razveselili djecu u KBC-u Zagreb

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vesela vizita Crvenih nosova razveselila je danas djecu na Klinici za pedijatriju Kliničko bolničkog centra Zagreb.

Svima dobro poznati klaunovidoktori posjetili su oboljele mališane u sklopu akcije 'Donesite i vi osmijeh u bolnice' koju je podržao i ministar zdravlja Siniša Varga te se pridružio današnjem posjetu.

Zahvaljujući ovoj akciji, od početka prosinca udruga klaunovadoktora Crveni nosovi povećala je broj redovitih posjeta dječjem odjelu KBC-a Zagreb, te na taj način svojim terapijskim djelovanjem nastoje olakšati boravak u bolnici kako djeci tako i njihovim roditeljima.

Podršku radu klaunovadoktora pružio je i ministar zdravlja te pohvalio njihove napore da djeci boravak u bolnici učine podnošljivijim.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jupiiii! Nestali crveni nosići pronađeni u dječjim bolnicama! Slika nije dostupna Ide na bolje Siniša Varga: Sustav zdravstva je poboljšan i to pokazuju reakcije pacijenta

'Hvala Crvenim nosovima što našoj djeci koja se nalaze na liječenju u bolnicama, kad neki od njih ne mogu svakog dana vidjeti svoje roditelje, uspijevaju barem nakratko vratiti osmjeh na lica. Riječ je o hvalevrijednom obliku pomoći djeci, njihovim roditeljima i zdravstvenim radnicima koji liječe našu djecu i Crvenim nosovima želim veliki uspjeh u daljnjem radu', izjavio je ministar zdravlja Siniša Varga.

Djeca djeci: Zagrebački vrtićanci pomažu djeci koja se liječe od malignih bolesti

'Sretni smo što možemo predstaviti primjer dobre suradnje Crvenih nosova klaunovadoktora, Ministarstva zdravlja, Kliničkog bolničkog centra Zagreb i tvrtki Henkel i Konzum, a sve u cilju povećanja kvalitete života bolesne djece u Hrvatskoj. Zahvaljujemo Ministarstvu zdravlja što je prepoznalo naš program pružanja psihosocijalne podrške djeci oboljeloj od malignih bolesti te financijski podržalo provedbu posjeta klaunovdoktora bolnicama', izjavila je povodom posjeta Mladenka Majerić, izvršna direktorica Crvenih nosova.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene