Obilna kiša poplavila je ulice Rijeke u utorak zbog čega je otežan promet na riječkiim cestama.

Galerija


Ulice Rijeke u utorak je poplavila je obilna kiša zbog koje je u tom gradu u popodnevnim satima i otežan promet. Na snimkama koje je jedna čitateljica snimila u Vukovarskoj ulici u Rijeci vide se automobili koji se pokušavaju probiti bujicu.

Vezani članci Nevrijeme u Istri Grmljavinsko nevrijeme napravilo veliku štetu: U trgovačkom lancu voda se slijevala niz police Oluja u Japanu (Foto: AFP) - 2 Snažna oluja pogodila Japan: Više od 800.000 ljudi mora napustiti domove, ima i poginulih

DHMZ javlja da će kiša na riječkom području nastaviti padati tijekom današnjeg dana, a obilna kiša očekuje se i u srijedu. Ni u četvrtak Riječani neće imati mira kada se kiša očekuje u jutarnjim satima. Nakon toga bi trebalo doći do kratkotrajnog prestanka padalina, no samo do petka kada se očekuje novi val kiše.

HAK vozačima savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Poplavljena ulica u Rijeci

 

Od jutra raste i razina rijeke Kupe u Gorskome kotaru. Predsjednik mjesnog obora Broda na Kupi Davorin Klobučar rekao je kako bi Kupa do večeri mogla ugroziti to mjesto.

Raste vodostaj Kupe

Valentin Crljenko, voditelj TJ Delnice HAC-ONC rekao je kako im jugo zadaje probleme.

"Posljednjih dana veliki su problemi s jugom na našem području. Što se tiče prometa, tu imamo zatvaranje Delnice i Kikovice za sva vozila. Udari juga su bili do nekih 100 km/h", rekao je Crljenko.