Olujno nevrijeme pogodilo je u subotu pšoslijepodne dubrovačko područje. Dubrovčani i njihovi gosti morali su potražiti zaklon od kiše, tuče i jakog vjetra.


Nevrijeme kojeg smo se svi pribojavali stiglo je tijekom današnjeg dana i u Dubrovnik.

Vezani članci Snažno nevrijeme praćeno tučom poharalo Požegu i okolna sela - 17 Proglašena prirodna nepogoda: Poznat rok za prijavu štete od tuče u Požeštini Domagoj Salak Spašavao strojeve od nezapamćene tuče pa i sam stradao: "Pogodio me led, rasjekao mi glavu na tri mjesta. Vide se kopče"

Olujno nevrijeme praćeno grmljavinom, obilnom kišom i tučom veličine graška mnoge je turiste natjeralo da pronađu zaklon. Zbog začepljenih odvoda mnoge su gradske ulice poplavljene, piše Dubrovniknet.hr.

>> SPEKTAKULARNO: Munje iz objektiva naših čitatelja!

Zbog jakog vjetra neko je vrijeme bila zaustavljena i dubrovačka žičara, a u pojedinim dijelovima grada dolazi do prekida električne energije.

Kako doznajemo iz JVP Dubrovnik, vatrogasci su izašli na više intervencija ispumpavanja vode iz stambenih i poslovnih objekata.

Prema informaciji Županijskog centra 112 Dubrovnik uslijed udara groma zabilježeno je i nekoliko požara na području Konavala i Cavtata, no nisu zabilježeni problemi među brojnim nautičarima koji se nalaze na području Dubrovačko-neretvanske županije

Ako ste svojim fotoaparatima uspjeli uhvatiti prizore oluje ili nejne posljedice, pošaljite nam ih na moj.report@novatv.hr, no, pritom nikako nemojte ugrožavati vlastitu sigurnost!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook