Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Presuda u četvrtak

Kirurg se ispričao Maškarinu: Žao mi je, ali obojica smo dio statistike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Miroslav Maškarin u utorak je u riječkoj sudnici, više od pet godina otkako je nakon operacije crvuljka u riječkom KBC-u, pri čemu mu je ozlijeđena aorta, ostao bez noge, od kirurga koji ga je operirao dr. Branka Popovića čuo ispriku.

No, te mu riječi sada, kazao je, ništa ne znače, piše Večernji list. Kirurg je više puta izrazio žaljenje i kazao da i te kako zna da je mladiću promijenio život, no da su obojica, nažalost, dio svjetske statistike. Učinio je sve što je mogao i danas ga tješi jedino to što pacijenta, Maškarina, nije izgubio. Vještacima je zamjerio nekorektnost.

Pročitajte i ovo Bataclan, pariz (Foto: Arhiva/AFP) 2015. ubili 130 ljudi Jedini preživjeli napadač stravičnog terorističkog napada u Parizu ispričao se žrtvama: "Molim vas da me mrzite umjereno..." Božo Petrov to mu nije prvi put Inicijativa za autizam traži hitnu ispriku Bože Petrova: "Uvrijedio je cijelu zajednicu"

Na riječkom Općinskom sudu tako je, nakon završnih govora optužbe i obrane, završen postupak protiv kirurga optuženog zbog nesavjesnog liječenja, a presuda će se znati u četvrtak.

Cijeli tekst pročitajte ovdje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene