Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odbacuje kritike

Kerum: Split nije 'grad slučaj', kritike nisu bile ispravne

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitski gradonačelnik Željko Kerum ocijenio je da je danas stanje u Splitu glede snježnih oborina povoljnije nego prethodnih dana, te je odbacio kritike na njegov i račun gradske vlasti da su nespremno dočekali vremenske neprilike.

'Snijeg je iznenadio i građane i grad i sve skupa, pa mislim da kritike nisu bile ispravne', rekao je Kerum danas za Radio Split.

Po njegovim riječima, situacija u Splitu nije onakva kakvom se pokazuje, jer su gradske službe, tvrtke i institucije, na čelu s načelnikom gradskog stožera za zaštitu i spašavanje Jurom Šundovom, posao 'odradili dobro'.

Kerum smatra kako treba pogledati i ostale gradove ili situaciju u Dalmatinskoj zagori koji nisu izvrgnuti kritici kao Split.

'U Muću se tri mrtvaca nisu mogla pokopati tri, četiri dana, ali to nitko nije spominjao', rekao je pri tomu Kerum.

Odbacio je i tvrdnje da je Split 'grad slučaj', te rekao kako se prije dvije i pol godine 'desila politika' kojoj je on na čelu i pobijedila je u Splitu dvije najveće stranke (HDZ i SDP).

'Te dvije velike stranke to nikad neće prihvatiti i to im nije drago, a imaju medije koji ih podržavaju i to je razlog svim tim prozivkama i kritikama', ustvrdio je Kerum komentirajući kritike kojima su izvrgnuti on i gradska vlast.

Splitski gradonačelnik je u razgovoru za Radio Split uz ostalo rekao da čišćenje zaleđene površine splitske Rive treba obavljati pažljivo kako se ne bi oštetile kamene ploče. (Hina)
 

Pročitajte i ovo Mario Banožić MINISTAR OBRANE ZA DNEVNIK NOVE TV Banožić o Milanovićevim kritikama: "Topao savjet njegovim najbližim savjetnicima je da naprave konzilij na kojem će mu prepisati dobru terapiju" Prosvjednici ispred KBC-a Zagreb PROTIV COVID POTVRDA VELIKA GALERIJA Prosvjednici u Zagrebu upali u bolnicu i zaskočili Beroša, u Splitu ravnatelju bolnice vikali ''Sotono!''

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene