Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bezrazložno trošenje novca

Kerum: Splićani su ignoriranjem pokazali da ne žele Pride u svom gradu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Splita oglasio se povodom održanog Split Pridea.

'Drago mi je da je ovogodišnji Split Pride prošao bez incidenata jer su Splićani poslušali našu preporuku da ignoriraju paradu i ne dođu na Rivu', napisao je gradonačelnik Splita Željko Kerum u priopćenju kojeg je poslao medijima nakon održane Parade ponosa.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih Zoran Milanović u Splitu - 3 u Splitu FOTO Osvanuli uvredljivi grafiti na račun Milanovića: "Dođi u Split ako smiješ, ruska prostitutko"

>> 'Finale' Gay pridea: Zavirili smo gdje niti jedna kamera nije!

>> 'Da je ovako bilo '91. kad smo mi mobilizirani, rat bi trajao 6 sati, a ne 6 godina'

'Snage osiguranja bile su jake, a toliko angažiranje policije zapravo je bezrazložno trošenje novaca. Gotovo cijeli dan jedan veliki dio grada bio je blokiran, komunikacija središtem Splita bila je otežana, ljudi nisu mogli komodno šetati. Splićani su svojim ignoriranjem parade pokazali što misle o njoj, da ih ne zanima, da je ne žele u svom gradu i da nije dobrodošla u Split', zaključio je Kerum. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene