Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrana i druženje

'Finale' Gay pridea: Zavirili smo gdje niti jedna kamera nije!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dnevnik.hr cijeli je dan pratio događanja oko splitskog Gay pridea, od okupljanja na Đardinu, do povorke i druženja u udruzi Domine.

Nakon uspješne povorke sudionici drugog splitskog Gay pridea otišli su se osvježiti i malo odmoriti u prostorije udruge Domine, a s njima je bila i naša kamera. Tamo su ih dočekali sendviči, voda i voće. U razgovoru su nam otkrili kako su zadovoljni jer je sve išlo po programu i što je sve prošlo bez incidenata. Rekli su nam kako su ugodno iznenađeni policijskim postupanjima.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici

>> 'Da je ovako bilo '91. kad smo mi mobilizirani, rat bi trajao 6 sati, a ne 6 godina'

>> U Rijeci kao u Splitu: 300 Riječana održalo skup potpore Gay prideu

Na ovogodišnjem Gay prideu okupilo se oko 500 sudionika koje je čuvalo 900 policajaca. 'Privedeno je oko 50 osoba koje se ne mogu dovesti u izravnu vezu s javnim okupljanjem. Radi se o remećenju javnog reda i mira, alkoholiziranog stanja, neimanja osobne iskaznice i slično', izjavio je za Dnevnik.hr Paško Ugrina iz PU splitsko-dalmatinske. Dodao je kako je među privedenima bio i velik broj maloljetnika po koje su morali doći roditelji.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene