Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bio na godišnjem

'Nije istina da me nije bilo, znao sam sve što se događa'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitski gradonačelnik Željko Kerum napokon je progovorio i pojavio se na poslu.

Nakon što je izbivao nekoliko mjeseci sa svojih dužnosti, Kerum se vratio poslovima grada Splita i boravku u prostorijama gradske uprave. Za Radio Split je rekao kako je čitavo to vrijeme bio upoznat sa svim što se događalo u gradu te da nije bio samozatajan.

Pročitajte i ovo Sadiq Khan, novi stari gradonačelnik Londona Povijesni mandat Po treći put sjeo na čelo europske prijestolnice: Pretekao i prethodnika Borisa Johnsona Ivica Puljak Nisam "ubio oko" VIDEO Nakon što se proširio video gradonačelnika Splita kako spava na sjednici, oglasio se Puljak i objavio pravi video

>> Kerum: Ja više neću ići u kandidaturu za gradonačelnika!

'Nije točno ni da me nije bilo tri mjeseca kako se govorilo. Ja sam kao i svi ostali iskoristio godišnji odmor kako bi sredio stvari u svojoj firmi', rekao je Kerum. Dodao je i kako je radnicima u to vrijeme osigurao ostanak na poslu, a ne da završe na ulici.

Zatim je počeo pričati o tome što se za njegovog mandata napravilo u Splitu te istaknuo da se napravilo puno. Istaknuo je kako je s prijateljima skupio nekoliko milijuna za školske knjige, napravio vrtiće koje se čekalo 20 godina u 20 dana te podijelio božićnice.

Pojadao se i na hajke protiv njega te kočenje svih projekata koje je pokrenuo. Osvrnuo se i na dovršetak hotela Marjan i rekao kako će ga dovršiti te nakon godinu dana i prodati za 150 milijuna eura. 'To je najbolji projekt od Beča do Istanbula i od Bukurešta do Rima', zaključio je.

na kraju se osvrnuo i na razvlašćivanje svoje zamjenice Anđelke Visković. Prvo je nahvalio njezin rad da bi nakon toga rekao kako je izjavama nanijela štetu njemu i njegovoj stranci, zbog čega joj je 'uskratio radne zadatke'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene