Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odustaje od politike?

Kerum: Ja više neću ići u kandidaturu za gradonačelnika!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aktulani splitski gradonačelnik Željko Kerum rekao je da se na sljedećim izborima neće ponovno kandidirati za gradonačelnika.

Željko Kerum neće se kandidirati za gradonačelnika Splita na predstojećim lokalnim izborima. 'Nije točno da stranka ne postoji, ali za razliku od HSLS-a i HSS-a mi imamo dva saborska zastupnika. HGS će imati kandidata za gradonačelnika u Splitu, ali i u drugim gradovima i u županiji. Bez obzira na lažna informiranja mi smo napravili puno za grad. Bila je krizna situacija, ali mi smo napravili najvažnije stvari, vrtiće, pomagali socijali, napravili puno za kulturu i sport. Nismo još donijeli odluku tko će biti kandidat, ali ja više neću ići u kandidaturu za gradonačelnika', kazao je Kerum za Mrežu TV.

Pročitajte i ovo Tko je sve dobio mandat? - 4 Nespojive funkcije Tko će sjediti na dvije fotelje? "Kad bi se to dozvolilo, sigurno bi Sabor bio pristojnije mjesto" Ilustracija Glas građana Diže li vam politika tlak? Pogledajte kako ste glasali u Dnevniku Nove TV

>> Kerumova zamjenica na izbore ide s 'otpisanim' SDP-ovcem?

Spomenuo je Kerum i svoju poslovnu situaciju. Kazao je da je prije nego se upustio u politiku imao tri tisuće zaposlenih i zarađivao 200 milijuna eura godišnje, a sada više toga nema. Sretan je i ponosan što su radnici većinom ostali raditi u tvrtkama koje su preuzele njegove trgovine, piše 24sata.

'Ako čovjeku treba pomoći, ja sam mu spreman pomoći kad je u problemima. Ako sam ja došao u probleme, svaki onaj tko je bio sa mnom, a sada se miče, to govori sve o njemu', kazao je Kerum. Rekao je i da će završiti hotel Marjan do iduće turističke sezone. Još je savjetovao mladim poduzetnicima da paze u ugovorima s bankama, koje je nazvao najvećim štetočinama društva, koje se bogate dok drugi siromaše.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene