Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

Umjesto isprike

Štraca, budaletina, vlaška mlada: Kerum nije stao na prostačkim uvredama i prijetnjama kompromitirajućim snimkama

Željko Kerum napao reporterku Provjerenog - 8
Željko Kerum napao reporterku Provjerenog - 8 Provjereno
Aktualno Galerija Željko Kerum napao reporterku Provjerenog - 8 Željko Kerum napao reporterku Provjerenog - 8 Foto: Provjereno Željko Kerum napao reporterku Provjerenog - 2 Željko Kerum napao reporterku Provjerenog - 2 Foto: Provjereno Željko Kerum napao reporterku Provjerenog - 3 Željko Kerum napao reporterku Provjerenog - 3 Foto: Provjereno Željko Kerum napao reporterku Provjerenog - 4 Željko Kerum napao reporterku Provjerenog - 4 Foto: Provjereno +7 Željko Kerum napao reporterku Provjerenog - 5 Galerija 1/12 >>
Umjesto svoje strane priče o hotelu Marjan, Željko Kerum sasuo je prostačke uvrede na račun reporterke i urednice Provjerenog.

Hotel Marjan trebao je biti vrh njegove poduzetničke karijere, biser Splita. Društvo Adriatic, u čijem je vlasništvu bio hotel Marjan, kupila je njegova tvrtka Neva Kerum 2005. godine od Fonda za privatizaciju po cijeni od 170 milijuna kuna, gotovo trostruko više od traženog iznosa.

Pročitajte i ovo Provjereno: Zadarska udruga - 1 Uz pomoć dobrih ljudi Zadarska udruga nakon priče Provjerenog dobila novi dom, ali posla je još mnogo: "To su djeca ovog grada i treba naći rješenje za njih" Provjereno: iznajmljivanje ilegalnih objekata - 3 Donosi Provjereno Načelnik iznajmljuje ilegalne objekte na koje je potrošio desetke tisuća eura i mrtav hladan tvrdi: "Pa pola je Hrvatske ilegalno izgrađeno"

Država je odabrala baš njegovu ponudu jer je Kerum najavio dokapitalizaciju u iznosu od 190 milijuna kuna iz vlastitih sredstava. Također je rekao da će zadržati sve radnike godinu dana i u roku od tri godine zaposliti ih još stotinjak.

Deset godina kasnije – milijuni eura duga, radnici bez plaća, banka želi svoj novac. O malverzacijama u poslovanju i dugu od 3 milijuna eura u plaćama i doprinosima za večerašnje Provjereno progovorili su bivši Kerumovi radnici, ali i bivši direktor nabave Milan Biuk.

Kako bi doznala i njegovu stranu priče, reporterka Provjerenog nazvala je Željka Keruma, poslovnog čovjeka, bivšeg gradonačelnika drugog najvećeg hrvatskog grada i koalicijskog partnera vladajuće stranke u gradu Splitu. No umjesto odgovora dobila je grubo vrijeđanje, psovke i prijetnje.

"Vi niste čisti u glavi, obična štraca ste vi!" započeo je Kerum i nastavio: "Vjerojatno se iz noći liječite jer ste po noći bili ili pijani ili drogirani, i vas je tu angažiralo, reporterku koja ne razumi ni ku**a. Daj, e, vidi, budaletino glupa, jedi go***, ti i tko te naručio." 

Između ostalog, bilo je tu i prijetnji kako posjeduje kompromitirajuće snimke reporterke i klevetanja kako je uzela mito.

No prostački ispad nije se zaustavio na tome. Željko Kerum kasnije je i urednici Provjerenog Ivani Paradžiković umjesto isprike uputio još niz uvreda. Cijelu priču pogledajte večeras u Provjerenom na Novoj TV.

Emisiju gledajte četvrtkom od 22:15 na Novoj TV, a više o pričama iz Provjerenog saznajte na novatv.hr/provjereno

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene