Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Glazba gradi mostove'

Kerum na koncertu Beogradske filharmonije: Tko pjeva zlo ne misli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na otvaranje festivala Julian Rachlin & friends uz sudjelovanje Beogradske filharmonije i pod ravnanjem Zubina Mehte ispred dvora u Dubrovniku došao je i splitski gradonačelnik Željko Kerum.

'Bilo je ugodno i lijepo', kazao je splitski gradonačelnik nakon koncerta, a na pitanje hoće li nešto slično organizirati u Splitu Kerum je kazao: 'U Splitu je ovog ljeta bilo skoro 100 dana svaki dan neko događanje i idućeg ljeta će biti isto, a ako gospodin i ostala gospoda budu htjeli doći gradske službe, pogotovo iz kulture, će upriličiti dobrodošlicu'.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

Na pitanje je li ljubitelj klasične glazbe Kerum se nasmijao i kazao: 'To vi mene zezate! Ja sam ljubitelj glazbe uopće i svaka glazba među ljudima radi dobre stvari i stvara mostove. Tako da... Tko pjeva zlo ne misli'.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene