Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obojica demantirali tučnjavu

Kerum i Svaguša na kavi: 'Da smo se potukli imao bi modricu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vijest o tučnjavi u kafiću između Željka Keruma i Joška Svaguše, koja je procurila u medije, demantirali su i splitski gradonačelnik i bivši predsjednik Hajduka.

Trzavice između dvojice prijatelja još prije pola godine rezultirale su promjenom vodstva Hajduka. No, svoje prijateljstvo pokazali su danas zajedničkim izlaskom na sunčanu Rivu.

Pročitajte i ovo Stričak i Bosilj Tko se predozirao? Žestoko se posvađali gradonačelnik i župan: "U kakvoj deluziji živi HDZ-ovac koji se s 2,02 promila tuče u cajkaškom klubu?" Otac i sin si međusobno zapalili ležajeve uoči Božića Otac i sin se posvađali pa jedan drugome zapalili ležajeve: "Iznio je kutnu garnituru i bacio ju na vatru gdje je već gorio njegov krevet"

Prijatelji Željko Kerum, Joško Svaguša i Ivica Livaja danas su ležerno zajedno sjedili nakon što se pojavila priča kako su se Kerum i Svaguša sukobili. Sve se navodno dogodilo prije nekoliko dana u kafiću Tau Keramike Ivice Livaje na Dujmovači. No gradonačelnik to odlučno demantira.

>> Split: Svaguša se vraća u Gradsko vijeće

'Joško je tu, pogledajte ga kako lijepo izgleda i vidi se da na njemu nema modrice. Da smo se potukli bilo bi valjda nešto. A tko je jači, slušaj oba smo teškaša', izjavio je Kerum kroz smijeh. Navodno su razlog svađe bili neriješeni 'stari računi'. Gradonačelnik Kerum, kao i bivši predsjednik Hajduka Joško Svaguša sve su nazvali lažima i medijskim podmetanjima.

'Eto vidite, mi smo i danas tu tako da, mislim ne znam što bih vam ja komentirao na to', rekao je gradski vijećnik Svaguša. 'Komentirati laži i neistine je suvišno, a u zadnje vrijeme u pogotovo ove dvije godine toliko je laži i neistina bilo da sam ja to komentirao moglo se vrtiti dnevno po sat vremena', rekao je Kerum.

Stari prijatelji Svaguša i Kerum zahladili su odnos prije nekoliko mjeseci. Gradonačelnik je Svaguši zamjerio što se, kako je rekao, zbližio s novinarima. Posljedica je bila njegov odlazak s mjesta predsjednika Hajduka i povratak u vijećničke klupe. Nagađalo se tada da će prijeći u opoziciju što bi srušilo Kerumovu većinu u vijeću, no to se nije dogodilo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene