Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skandal u Dubrovniku

Kažnjen vozač autobusa jer nije želio ostaviti svoje putnike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajac u Dubrovniku jednog je vozača autobusa kaznio za postupanje suprotno naredbi policijskog službenika, jer je odbio pomaknuti turistički autobus čiji su putnici otišli na razgledavanje.

Jedan dubrovački vozač autobusa turistički je autobus parkirao na glavnom vidikovcu kako bi gosti koji su u posjeti Dubrovniku uživali u pogledu na panoramu grada, piše Dubrovački dnevnik.

Pročitajte i ovo Razbijeno staklo na automobilu parkiranom kod groblja Markovo polje Oglasila se i policija Građanima provaljuju u automobile dok obilaze posljednja počivališta svojih najmilijih: "Dok smo palili svijeću, začuo se..." Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj

Prišao im je policajac i kazao da se moraju pomaknuti jer tu parkiranje nije dozvoljeno. Vozač se oglušio na naredbu budući da su gosti u tom trenutku bili izvan autobusa i nije želio da ostanu bez prijevoza.

Policajac mu je stoga napisao kaznu za postupanje suprotno naredbi policijskog službenika, u iznosu od 3.000 kuna te 6 mjeseci zabranu vožnje D kategorije, odnosno autobusa.

Havarija kajakom kod Biševa: Spasili ih s oštrih stijena

Ovom događaju svjedočilo je 12 drugih vozača koji su bili u blizini. Vozači koji su to vidjeli Dubrovačkom dnevniku su opisali način na koji se bore za svoj kruh do iznemoglosti i kako teškom mukom otplaćuju kredite za autobuse. Kažu da vozač kojega je policajac kaznio za cijelu mjesečnu plaću ima petero djece.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene