Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strani kapital

Katarski emir u Hrvatsku želi uložiti milijarde dolara!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Katarski emir i šef jedne od najbogatijih zemalja svijeta ponovno je zainteresiran za investiranje u Hrvatsku - točnije za ulaganje u energetiku.

U LNG terminal na Krku, može se čuti, uložili bi milijarde dolara. Predsjednik Ivo Josipović i prvi potpredsjednik Radimir Čačić idući tjedan s grupom gospodarstvenika putuju u Katar.

Pročitajte i ovo Radimir Čačić demantirao da izlazi iz koalicije SVE SU DOGOVORILI I POTPISALI Radimir Čačić demantirao da Reformisti izlaze iz koalicije: "Očito da je panika ozbiljna" Ilustracija Reakcija na komentare premijera Čačić se obrušio na Plenkovića: "On je bio debelo u komunističkom gnijezdu kad su mene osudili"

Otvara se i hrvatsko veleposlanstvo u Dohi. Ovo je prilika da se privuče strani kapital, ali i otvore vrata hrvatskim gospodarstvenicima u jednoj od najbogatijih arapskih država.

>> Katarski šeik u posjetu Hrvatskoj: Ponudio izgradnju LNG terminala

'Nama je važno dovesti nove poslove. Energetika je budućnost sasvim sigurno i Hrvatska tu može dati puno i puno zaraditi naravno treba imati mudrosti treba imati energije i treba imati viziju', kaže Josipović.

'Potencijali postoje prije svega kad govorimo o građevinarstvu, energetici, prehrambenoj industriji, drvnoj industriji, a novo područje je suradnja na medicini zdravstvenim uslugama i ICT', rekla je Vesna Trnokop Tanta iz HGK.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene