Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznimni doprinosi

Kardinalu Bozaniću dodijeljen je počasni doktorat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kardinalu Josipu Bozaniću dodijeljen je počasni doktorat Sveučilišta u Zagrebu za iznimne doprinose u izgradnji humanijeg društva, promociji teoloških, humanističkih i društvenih znanosti.

Nakon što je rektor Aleksa Bjeliš proglasio kardinala počasnim doktorom, kardinal Bozanić se upisao u knjigu počasnih doktora. Rekao je kako je iznimno ponosan zbog nove titule.

Pročitajte i ovo Kardinal Josip Bozanić radujte se, narodi Čestitka kardinala Bozanića: ''Božić nas poziva na čuvanje života od začeća do prirodne smrti, na ljubav prema obiteljskom životu i Domovini'' Slika nije dostupna Bit će pročitano na misama Kardinal Josip Bozanić uputio pismo svećenicima i vjernicima: ''Molite za hrvatsku Domovinu, a posebno za obitelji''

'Dobiti počasni doktorat tog našeg Sveučilišta je zbilja nešto veliko i nešto lijepo. Osjećam se ugodno, s puno zahvalnosti', rekao je kardinal Josip Bozanić nadbiskup zagrebački.

'Ja se samo mogu pridružiti osjećaju radosti i veselja što smo dobili ovakvog počasnog doktora koji toliko znači za Hrvatsku, za Katoličku Crkvu, ali posebno i za Sveučilište', rekao je Aleksa Bjeliš, rektor Sveučilišta u Zagrebu. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene