Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Begonja osvojio 65 posto glasova

Karamarko zadovoljan pobjedom u Drnišu: Ovo je dobar predznak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi čovjek HDZ-a zadovoljan je velikom pobjedom svog kandidata Josipa Begonje na izborima za gradonačelnika Drniša i smatra da je njegov rezultat dobar predznak uoči lokalnih izbora.

HDZ-ov Josip Begonja novi je gradonačelnik Drniša. Sa 65 posto glasova pobijedio je kandidatkinju HNS-a Vlatku Duilo te tako naslijedio svog pokojnog prethodnika Antu Dželaliju.

Pročitajte i ovo Rat objavama - 1 Fotomontaže Politički rat proširio se na internet: Hoće li pobijediti lord Voldemort ili Karaplenković? Tomislav Karamarko na općem saboru HDZ-a govorio i o svojoj kandidaturi Karamarko savjetuje vodstvu HDZ-a da osnuje Domoljubnu koaliciju broj dva

>> HDZ-ov Josip Begonja novi je gradonačelnik Drniša

Nakon pobjede, Begonja je poručio kako ovo treba biti putokaz svim sredinama u Šibensko-kninskoj županiji gdje HDZ nije na vlasti. A rezultat je razveselio i središnjicu u Zagrebu.

'65 posto... Da, ovo je dobar predznak za nas, i to su pravi procesi. To su pravi procesi na terenu i svi oni mediji koji nas pokušavaju diskreditirati lošim pisanjem i lažnim pisanjem o nama, pa mislim da je dobro da nastave dalje jer nam doista rade dobru reklamu i rade za nas', rekao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene