Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Građani sve manje vjeruju Vladi, njih više od 70 posto smatra kako Vlada zemlju vodi u krivom smjeru.


Rezultate jučer ekskluzivno objavljenog Crobarometra komentirali su danas ministri, ali i predstavnici oporbe. Vladajuće ne brinu takvi rezultati istraživanja, krivicu za loše stanje u zemlji i dalje svaljuju na leđa prethodnika. Uvjereni su da rade najbolje što mogu i da će se njihovi rezultati ubrzo vidjeti.

>> Karamarko 'potonuo' na dno, Josipoviću pala popularnost, a Milanović stagnira

Vezani članci Nova runda subvenicija stambenih kredita (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Kako povoljnije do stana? Vlada dodatno subvencionira stambene kredite Barbara Štrbac kod katedrale Notre-Dame (Foto: Dnevnik.hr) Reporterka Nove TV iz Pariza: "Još prijeti opasnost od urušavanja katedrale Notre-Dame, sada se radi na ojačavanju konstrukcije"

Ništa se ne može preko noći. Mogu razumijeti ljude, kriza predugo traje, prošle su godine u kojima Vlada nije priznavala krizu i nije ništa radila ', kazala je potpredsjednica Vlade Milanka Opačić.

Ministar gospodarstva, Ivan Vrdoljak je pak kazao kako smatra da je percepcija javnosti punon gora nego to pokazuje stvarno stanje. 'Mi unutar Vlade stvarno radimo', dodao je.

'Vlada ništa nije napravila da bi popravila gospodarsku situaciju', kazao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook