Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Digli ruke

Karamarko u Zadru: Vlada je uspavana, da ne kažem pokojna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HDZ-a odgovarao je na novinarska pitanja o EU izborima, vladinim mjerama, održavanju predsjedničkih i parlamentarnih izbora u isto vrijeme...

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u Zadru je odgovorio na novinarsko pitanje je li kampanja za EU izbore prljava, rekavši da oni nastoje da ne bude prljava.

Pročitajte i ovo Energenti; ilustracija - 1 I nakon travnja Dnevnik Nove TV doznaje što donosi novi paket Vladinih mjera: Poznato je što će biti s cijenama struje, plina i 30 osnovnih proizvoda Potpisivanje Napokon regulacija Uznemiruju ih u svako doba dana i noći: "Ja sam obolio od njih, to su lešinari"

'Mi imamo više argumenata zašto ćemo biti pobjednici, naši europarlamentarci su i sad kvalitetniji od nihovih, ovo je vlast koja se gubi i ništa nije napravila u dvije i pol godine', poručio je Karamarko koji se osrvnuo i na svoj prijedlog da se spoje parlamentarni i predsjednički izbori, a za koji je ministar Slavko Linić rekao da nema smisla.

Karamarko: Mafija je napisano na kriva vrata

'To započeto ako završe doživjet će teški debakl, njima bi trebala još dva, tri mandata da nešto smisle, čuo sam da imaju pripremne radnje za neke nove reforme, ali naravno ništa ne stignu napraviti. Mislim da bi bilo tu agoniju najbolje skratiti i završiti i bilo bi korektno prema poreznim obveznicima da to bude u vrijeme predsjedničkih izbora pa da se uštedi tih 150 milijuna kuna', rekao je šef HDZ-a i dodao da se vladajući olako razbacuju s novcem kada su manifestacije demokracije, kako bi rekao Milanović, u pitanju.

Milanka Opačić o mjerama koje će utjecati i na vaš život

Osvrnuo se i na predstavljanje vladinih devet mjera, te u ironičnom tonu poručio kako je to danas startalo, a već je uspješno. 'To je impresivno kao i dosadašnje mjere koje su poduzeli, mislim da će i ova mjera doživjeti sličnu sudbinu', zaključio je Karamarko.

Smatra da mjere stižu prekasno. 'Da su to rekli prije godinu i pol ili dvije mogli smo razmišljati o tome i očekivati rezultate, ali ovo je već gotova priča. Vlada je digla ruke od gospodarstva, uspavana je, da ne kažem pokojna. Čekamo samo da to netko objavi i da sami priznaju', rekao je Karamarko i dodao da je kreditni rejting smeće zadnjeg smeća.

'Ponovit ćemo šest mandata, bit će to naša apsolutna pobjeda'

Informaciju da je Martina Dalić iskritizirala gospodarski program vlastite stranke, Karamarko je opisao kao pogrešnu interpretaciju novinara koji je postavio pitanje.

'Martina Dalić dobro je rekal kako nikakvi podvodni tuneli neće izvući hrvatsku iz gospodarskih prilika, ali naovdnjavanje i odvodnja, proizvodnja hrane i izgradnja pruge svakako hoće', rekao je Karamarko koji vjeruje u uspjeh na EU izborima.

'Ponovit ćemo šest mandata, a možda i više. Bit će to naša aspolutna pobjeda', uvjeren je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene