Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čelnici stranaka

Karamarko priželjkuje prijevremene izbore; Milanović: Vjerujemo da dobro radimo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čelnici parlamentarnih stranaka aktivni su, na terenu u kampanji za lokalne izbore.

Premijer Milanović iz Đurđevca je poručio da vjeruje da dobro radi. 'Da ležimo ne bi bilo kritika, ne bi postojale. Prema tome, ako radite i kritiziraju vas - kritiziraju vas zato jer se ne slažu s Vama, zato jer ne razumiju što radimo, što je naš problem onda jer nismo dovoljno dobro objasnili, ali mi vjerujemo da dobro radimo', kazao je Milanović.

>> 'Ne rasprodajemo nacionalna dobra, ubrzavamo ulaganja'

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 2 Neće biti mandatar Nakon što je od njega odustao i SDP, što je preostalo Milanoviću? "Operacija nije uspjela, ali..." Zoran Milanović razgledao Rafale - 3 novi hrvatski ponos FOTO Zoran Milanović popeo se na jedan Rafale i pomno ga razgledao

A Tomislav Karamarko tijekom posjeta Međimurskoj županiji najavio je da će nakon lokalnih zatražiti raspisivanje prijevremenih parlamentarnih izbora, argumentirajući to potrebom da prestane, kako je rekao, 'agonija cijelog društva'.

'Uvijek im je netko kriv, dakle kriva im je HDZ-ova prijašnja Vlada. Ja ne znam tko će im biti prije HDZ-ove vlade kriv. Naprosto, krivi su sami. Rekao sam da je to ekipa možda sposobna i dobra da se subotom nađu i igraju mali nogomet, ali četvrtkom u banskim dvorima u ovakvom sastavu oni nemaju što tražiti', kazao je Karamarko.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene