Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promocija na društvenim mrežama

Karamarko otvorio Facebook profil i internetsku stranicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tomislav Karamarko, kandidat za predsjednika HDZ-a, osim internetske ima i svoju Facebook stranicu.

Na internetu Tomislav Karamarko informacije o sebi dijeli na Flickru te objavljuje videa na You Tubeu. Facebooku se, piše na profilu, pridružio 1. travnja. Posljednju je objavio Uskrsnu čestitku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna MORAJU I PLATITI Visoki upravni sud poništio odluku POSI-ja o Karamarku: "Nema uvjeta za odlučivanje o sukobu interesa" Slika nije dostupna AFERA SMS Curenje tajnih informacija: Istražitelji USKOK-a ispitali bivšeg šefa HDZ-a Tomislava Karamarka

Podsjetimo, najveća hrvatska oporbena stranka 20. svibnja održava izbore. Na njima će se birati i novi predsjednik. Ovoga je tjedna Predsjedništvo Hrvatske demokratske zajednice jednoglasno je donijelo odluku da se izborni proces, provede po postojećim pravilima.

>> Karamarkovo pismo HDZ-u: Nedopustivo je da samo Kosor nadgleda izbore

>> I Karamarko ima zaštitu, zbog srpske mafije

Donesen je i zaključak o prihvaćanju inicijative za izmjenu Statuta HDZ-a po kojoj će se čelna osoba stranke birati prema načelu jedan član jedan glas u sljedećem izbornom ciklusu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene