Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zašto nije potpisan?

Karamarko o sporazumu s Mostom: 'Potpisat ćemo, što se brinete?'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom pauze u Saboru, novinari su zaustavili Tomislava Karamarka, kandidata za prvog potpredsjednika nove Vlade Tihomira Oreškovića, i upitali ga zašto sporazum s Mostom još nije potpisan i kad će biti potpisan.

"Svaki čas, nisam mogao jutros, jer sam imao sastanak s manjincima, a evo vidite da ne možemo sad izlazit van. Potpisat ćemo, što se brinete?", poručio je novinarima Tomislav Karamarko.

Pročitajte i ovo Marin Miletić O Bogu i ljudima Problemi u Mostu? Oglasio se Marin Miletić: "Uvjeren sam, bit će dobro" Marija Selak Raspudić Nastavak sukoba Selak Raspudić o raskolu u Mostu: "Zbog Miletića sam odustala od liste za europske izbore, ali nije samo on u pitanju"

"Nema nikakvog razloga niti prostora za nekakve drame. Evo vidite dramu koju ovi (SDP i oporba) izazivaju, zapravo komediju", dodao je Karamarko.

Dosadašnju raspravo Karamarko je nazvao katastrofom i igrokazom. Istaknuo je da se kandidata za ministra kulture Zlatka Hasanbegovića sotonizira i izvrće njegove riječi iz konteksta te dodaje kako je zapravo "govorio prave stvari".

"Nitko od te gospode nije rekao da je antikomunist, a mi smo rekli da smo antifašisti i antikomunisti. Gledajte, ovo vrijeđa zdrav razum", rekao je Karamarko. Dodao je kako apsolutno stoji iza kandidata za ministra kulture.

Što se primopredaje vlasti tiče, Karamarko je napomenuo, kad je dobio informaciju od novinara da je u Banskim dvorima sve spremno za primopredaju vlasti, da je to dobro i da se nada da sve skupa više neće potrajati, jer su svi već umorni.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene