Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izbjegao odgovor

Karamarko o Brkiću: Pustite danas Brkića na miru, on je heroj Domovinskog rata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas novinarima nakon obilježavanja 23. godišnjice akcije 'Plitvice', da SDP 'tek sada otkriva svoje pravo lice', a kad se polako otvaraju sve afere te stranke, vidi se da ona 'prema njima ima sasvim drugačiji odnos nego prema takozvanim aferama HDZ-a'.

'Naše afere su procesuirane, neki su ljudi osuđeni, a oni se od svojih distanciraju kao da to nije njihov posao, a to je i te kako njihov posao', ocijenio je Karamarko.

Pročitajte i ovo Iva Radić i Jovan Radan Bolno suočavanje Potresna snimka Vukovarke koja više od 30 godina traži oca: "Reci mi gdje su njegove kosti! Pred mojim očima si ga odveo!" Pronađeni posmrtni ostatci u Bogdanovcima, ilustracija Očevid u tijeku U okolici Vukovara pronađeni posmrtni ostatci stradalih u Domovinskom ratu

Na novinarsko pitanje koliko će HDZ-u, ako afera 'Sabo' šteti SDP-u, naštetiti poništenje diplome Milijana Brkića, Karamarko je odgovorio: 'Ako će taj problem s diplomom riješiti problem 400 tisuća nezaposlenih i gotovo 100 tisuća novonezaposlenih otkako je SDP na vlasti, onda sve diplome treba pobacati nekamo u smeće.'

'A što je s 300 tisuća mladića i djevojaka koju otišli u inozemstvo otkako je SDP na vlasti?' upitao je Karamarko i dodao da će, ako je jedna diploma problem, to brzo riješiti.

'Jovanović ima nekakav problem sa samim sobom, al` neka mu Bog da zdravlja i sreće!

'Neka novinari danas puste na miru Brkića jer je ovo za njega velik dan. Današnji je dan za njega emotivan, on je specijalac, on je jedan od heroja Domovinskog rata i pustite ga na miru', poručio je Karamarko.

Milijan Brkić je kratko potvrdio: 'Ne danas, i ne na ovom mjestu.' Karamarko je komentirao i najnoviju anketu Pollwatcha po kojoj SDP-ova koalicijska lista na izborima za Europski parlament ima dobre izglede za pobjedu. 'Ma mogu oni pričati što hoće, mogu oni kreirati ankete kakve hoće, a mi ćemo pobijediti na tim izborima, minimalno ponoviti rezultat od prošle godine', zaključio je Karamarko. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene