Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ukoliko bude potrebno, glavni tajnik MHDZ-a Milijan Brkić rekao je da će se povući iz stranke, a na izjave ministra Željka Jovanovića se, kaže, ne želi osvrtati.


'Ako na bilo koji način budem smetao HDZ-u na njegovom putu povratka na vlast, sigurno neću biti smetnja i u dogovoru s vodstvom stranke ću se maknuti', izjavio je danas Milijan Brkić u Osijeku.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Kako su se osjećali HDZ-ovi intelektualci kad je uvodnu riječ održao falsifikator Milijan Brkić' Slika nije dostupna Treća klauzura HDZ-a u znaku preslagivanja u stranci

Brkić je između ostalog istaknuo kako se na izjave ministra znanosti i obrazovanja Željka Jovanovića, ne želi osvrtati.

Podsjetimo, ministar Jovanović je izjavio kako 's obzirom na intelektualne kapacitete Milijana Brkića, teško da može uopće razumjeti i moj magisterij i drugi magisterij, doktorat i docenturu'.

'Nisam čuo, ne slušam previše gospodina Jovanovića, ne želim se spuštati na njegovu razinu komunikacije. On ima nekakav problem sa samim sobom, al neka mu Bog da zdravlja i sreće. Ja sam o ovoj temi već sve rekao, epilog će ta priča doživjeti na Upravnom sudu, a sve odluke sudske ću poštivati', kazao je Brkić. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook