Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Zločine treba procesuirati'

Karamarko: Ne znam zašto se neki uzbuđuju oko uhićenja Boljkovca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'To nije stvar slobodno umjetničke procjene već policijske preocedure koje se treba držati', rekao je ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko na pitanje o načinu uhićenja nekadašnjeg načelnika UDBA-e, Josipa Boljkovca.

Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko rekao je kako ne zna zašto se svi bune protiv uhićenja Josipa Boljkovca, budući da se zločin mora procesuirati. Naglasio je kako oni koji su ubijali nedužne nenaoružane civile uprljali antifašističku borbu.

Novinari su ga pitali jesu li zaista za uhićenje 90-godišnjaka na štakama bili potrebni naoružani specijaci, na što je on odgovorio da to nije stvar slobodno umjetničke procjene već policijske preocedure koje se treba držati.

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko na općem saboru HDZ-a govorio i o svojoj kandidaturi Karamarko savjetuje vodstvu HDZ-a da osnuje Domoljubnu koaliciju broj dva Slika nije dostupna Nije iznenađen Mesić šokiran uhićenjem Boljkovca: Za sve optužuje Karamarka

Josip Boljkovac, prvi ministar unutarnjih poslova i nekadašnji načelnik UDBA-e, je uhićen u utorak pod sumnjom da je 1945. godine počinio ratni zločin u Dugoj Resi.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene