Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Karadžićev brat: 'On zna koliko je i koliko nije kriv'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brat uhićenog haaškog optuženika Radovana Karadžića, Luka Karadžić izjavio je danas da je s bratom razgovarao jedan sat u zgradi Specijalnog suda u Beogradu gde je on prošle noći saslušan, prenose beogradski elektronski mediji.

On je novinarima kazao da mu je brat "Bogu hvala, živ i zdrav, dosta je izgubio na kilaži, ali je normalan i razložan. Mogu kazati da je pun optimizma. On zna koliko je kriv i koliko nije kriv (...), ne priznaje Haaški tribunal i ne vjeruje tom sudu, ali što je tu je..."

Pročitajte i ovo Ghislaine Maxwell i Jeffrey Epstein Sud uskoro razmatra žalbu Brat Ghislaine Maxwell: "Moja sestra nije imala fer suđenje. Nadamo se da će presuda pasti" Ilustracija ne zna se razlog Strava usred dana: Hodao cestom s puškom u jednoj i sestrinom glavom u drugoj ruci

On je rekao da ranije nije imao kontakte s bratom zbog njegove sigurnosti.

"Bio je pod drugim imenom i prezimenom, radio je s nekim ljudima koji nisu znali tko je(...) Od tog rada je i živio", kazao je on dodavši da "njegov brat nije boravio samo u Beogradu nego i u drugim mjestima u Srbiji i u Bosni".

Luka Karadžić je novinarima rekao i da je "razgovarao s Radovanovom kćerkom Sonjom koja mu je prenijela da su ona i njena majka Ljiljana dobile od suca Milana Dilparića dozvolu da ga posjete, ali da im međunarodne vlasti u BiH ne dopuštaju da napuste Bosnu".

Ocijenivši da ponašanje međunarodne zajednice u BiH nije normalno", rekao je Karadžić i dodao da će obitelj angažirati nekoga iz odvjetničkog ureda Fila da bi dobili papire kako bi došli u Srbiju i izrazio uvjerenost da njegov njegov brat neće biti izručen sljedećih nekoliko dana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene