Obavijesti Video Pretražite Navigacija
1.500 lampiona

Lampioni želja se i ove godine puštaju u nebo: Sudjelujte i vi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na svjetlosnu proslavu zajedništva 'Kapulica i Lampioni - Želje se lakše ostvaruju uz VIP' ovim se putem pozivaju svi građani da lansiraju 1.500 lampiona u nebo.

'I ove godine ćemo građanima Zagreba, Hrvatske, a i šire pokloniti želje. Unatoč ograničenom broju lampiona, broj želja koje ćemo lansirati u nebo ostaje neograničen. Lampioni želja, četvrtu godinu zaredom potiču ljude da vjeruju u sebe, svoje snove i ispunjenje svojih želja. Obzirom da su za puštanje lampiona potrebne najmanje dvije osobe također se budi osjećaj zajedništva. Želje, koje na simboličan način putem lampiona, lete u nebo pružaju nezaboravnu sliku u očima promatača.

Pročitajte i ovo Sastojci za sreću - 4 Nova godina pred vratima Život se sastoji od malih veselja: Pogledajte što raduje ljude u Hrvatskoj i čemu se nadaju Slika nije dostupna Vjerujte u sebe! VIDEO Na tisuće lampiona obasjalo nebo iznad Zagreba!

Stotine svjetlećih lampiona obasjalo nebo nad Zagrebom

Kako želje ne poznaju granice svojim su objavama svjedočili i CNN, BBC, Washington Post, China Daily, koji su svojim čitateljima prenosili nezaboravan prizor iz Hrvatske.

S ciljem da potaknemo sve ljude ovoga svijeta da vjeruju u ostvarenje svojih snova 'Kapulica i Lampioni' će snimiti video čestitku i poslati je putem medija na svih sedam kontinenata. Zato odijenite osmijeh i ne zaboravite ponijeti srce za sve stanovnike kugle zemaljske.

Lampioni su biorazgradivi te potpuno izgore u zraku.

Vidimo se 23. prosinca u 20 sati ispred ispred zgrade Hrvatskog doma likovnih umjetnika (HDLU) na Trgu žrtava fašizma.

Vole Vas autor projekta Krešimir- Tadija Kapulica i njegovi Lampioni', stoji u priopćenju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene