Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kapraljević: Blizu sam izlaska iz HNS-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HNS-ovac Antun Kapraljević izjavio je danas da je blizu izlaska iz stranke, najavivši da će odluku o tome donijeti idući tjedan.

"Mislim da će me idući tjedan ili izbaciti iz stranke ili ću sam otići", izjavio je Hini Kapraljević, koji je bio jedan od tri predsjednička kandidata na nedjeljnom izbornom Saboru stranke, na kojemu je za predsjednika izabran Radimir Čačić.

Pročitajte i ovo Biračko mjesto, ilustracija Izbori u srijedu 17. travnja Počinju teći rokovi za sastavljanje lista i prikupljanje potpisa: Evo i koliko će trajati predizborna kampanja Provjereno: Hrvatski sabor - 1 Unosan biznis Svi mi sudjelujemo u njihovom financiranju, a jedna osoba može ih osnovati koliko želi: Novih stranaka imamo na izvoz

Kapraljević je istaknuo kako je nakon jučerašnjeg razgovora s Dragutinom Lesarom, koji je prije nekoliko dana napustio HNS, "korak bliže izlasku iz HNS-a".

Lesar ga je u tom razgovoru izvijestio zašto napušta stranku, a iz tog je razgovora, kaže, uvidio kako je "jedan od bitnih razloga" što je novo stranačko vodstvo Lesara odlučilo smijeniti s mjesta predsjednika Kluba zastupnika HNS-a to što je dao potporu njegovoj (Kapraljevićevoj) kandidaturi za predsjednika stranke.

Kapraljević je naglasio da ne zna kako je Lesar glasovao na Saboru, ali je potvrdio da je prije izbora podržao njegovu kandidaturu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene