Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Demantij

Policija: Nije točno da se Kaliniću stanje pogoršalo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanje Sretka Kalinića nije kritično kako tvrde srpski mediji, tvrdi policija.

Kako bismo provjerili natpise srpskih medija o Kalinićevom zdravstvenom stanju, o istom smo upitali i Krunoslava Borovca iz ravnateljstva MUP-a. 'To nije točno', kratak je i jasan komentar Borovca na navode srpskih medija. Borovec nije htio ništa dalje komentirati, ali je potvrdio kako se Kaliniću stanje niti u jednom trenutku nije pogoršalo, ili promijenilo nagore.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Španjolska policija otkrila Otkriven španjolski stan u kojem je 'Zver' raskomadao Jurišića Slika nije dostupna Informacije daje na kapaljku Sretko Kalinić priznao 35 ubojstava?

Srpski mediji tvrde drugačije

Sretku Kaliniću, teško ranjenom odbjeglom članu 'zemunskog klana', zdravstveno stanje se pogoršalo u zagrebačkoj bolnici 'Sestara milosrdnica', tvrde srpski mediji. Prvom likvidatoru klana, neizvjestan je oporavak, pišu srpske Novosti, koje navode kako mu se stanje pogoršalo prije dva dana, kad mu je i pozlilo. Liječnici bolnice bore mu se za život,a i njegov oporavak je neizvjestan.

>> Kalinić spreman otkriti sve o političkoj pozadini ubojstva Đinđića

Kalinić je, otkako je ranjen i smješten u bolnicu, prošao nekoliko operacija, a slučajno ili ne, do pogoršanja njegovog stanja došlo je s najavljenim potpisivanjem sporazuma o međusobnom izručenju građana između Hrvatske i Srbije, pišu Novosti. Iz bolnice službeno nema komentara o Kalinićevom stanju.

Podsjetimo, Kalinića je na jezeru Rakitje pored Zagreba teško ranio drugi odbjegli 'zemunac', Miloš Simović, koji je nekoliko dana nakon toga uhićen na granici između Hrvatske i Srbije. Simović je Kalinića pogodio hicima u trbuh i u prsa. Kalinić je hrvatskim istražiteljima iz bolničke postelje priznao dva ubojstva, ono Ninoslava Konstantinovića i Milana Jurišića, a navodno je pričao o svemu što zna oko likvidacija u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj gori, Nizozemskoj i Španjolskoj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene