Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Aktualna tema

Kakva je hrvatska reakcija prema Crnoj Gori? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV

U Crnoj Gori osvanuli su plakati s poznatim Hrvatima u kampanji "Ponosni na svoje srpsko". MVEP je uputio prosvjednu notu zbog spornih plakata. U Dnevniku Nove TV mogli ste izraziti svoje mišljenje o pitanju - kakva je hrvatska reakcija prema Crnoj Gori?

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova RH uputilo je prosvjednu notu Crnoj Gori nakon postavljanja reklamnih panoa uz ceste u Crnoj Gori kao dio kampanje "Ponosni na svoje srpsko" u organizaciji portala IN4S, priopćeno je u utorak.

Kako se navodi u priopćenju MVEP-a, Ministarstvo u noti ukazuje da je korištenje hrvatskih velikana i poznatih ličnosti iz hrvatske, osobito dubrovačke povijesti, na plakatima kojima se promovira srpstvo u Crnoj Gori, "apsolutno neprihvatljiv pokušaj posezanja i pripisivanja srpskoj kulturi kulturne i povijesne baštine Republike Hrvatske i hrvatskog naroda".

Večeras ste u Dnevniku Nove TV mogli glasati i izreći svoje mišljenje o tome kakva je hrvatska reakcija prema Crnoj Gori, a rezultate možete vidjeti u nastavku.

Rezultati glasanja Rezultati glasanja (Foto: DNEVNIK.hr)

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene