Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svađa u Dubrovniku

Kako su troškovi izgradnje javne garaže s 9 narasli na 18 milijuna eura?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovački gradski čelnici održali su sastanak s predstavnicima Midia grupe, partnerom Grada Dubrovnika u izgradnji i gospodarenju javnom garaže.

Današnji sastanak trebao je konačno riješiti sve dvojbe oko ugovora o izgradnji garaže, te objasniti kako su troškovi izgradnje narasli s početnih devet na gotovo 18 milijuna eura. Dubrovački gradski čelnici kazali su kako će se razgovori nastaviti, obećano im je da će za nekoliko dana dobiti na uvid cijelu dokumentaciju sa svim troškovima.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Slika nije dostupna U pitanju stotine milijuna kuna Dubrovnik: Javna garaža posvađala gradonačelnika i bivšu gradonačelnicu

>> Dubrovačka javna garaža posvađala vladajuće i oporbu

Predstavnici Midia grupe nakon sastanka, koji je potrajao gotovo dva sata, nisu bili raspoloženi za izjave. 'Ono što je upitno je da obveze koje su stavljene po važećim ugovorima su štetne po grad Dubrovnik i nisu realne, niti ih grad kao takve može prihvatititi', rekao je Niko Šalja, zamjenik dubrovačkog gradonačelnika.

'Ovo je i dalje težak problem, ovo je i dalje ugovor koji je svu moguću štetu svalio na grad Dubrovnik', smatra Andro Vlahušić, dubrovački gradonačelnik

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene