Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Kako spriječiti nasilje među maloljetnicima?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nezapamćen slučaj maloljetničkog nasilja dogodio se u petak usred bijela dana u Metkoviću kada su tri učenice sedmog razreda pretukle tri djevojčice.

Do incidenta je došlo u petak oko 13 sati ispred osnovne škole Stjepan Radić. Napadačice, inače iz suprotne smjene ostale su nakon nastave u školskom dvorištu i bez očita povoda fizički se sukobile s druge tri djevojčice, svoje vršnjakinje. Jedna od napadnutih učenica je i kći proslavljenog rukometnog reprezentativca Nikše Kaleba koji je zgrožen cijelom situacijom, a najviše mlakom reakcijom prosvjetnih djelatnika.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Majka jedne od napadačica 'Moju su kći maltretirale i vukle za kosu!' Slika nije dostupna Reakcije na nasilje Evo odgovora škole u kojoj je pretučena kći Nikše Kaleba

'Moja kći je jako potresena i boji se ići u školi kako se nešto slično ne bi ponovilo. Nakon napada se žalila na glavobolju i bol u trbuhu. Sad smo je ponovno odveli liječniku u Metković koji nas je poslao u u dubrovačku bolnicu gdje su je ostavili na promatranju jer sumnjaju na potres mozga', kazao je Kaleb za Dnevnik.hr.

Nakon teškog oblika nasilja pred OŠ Stjepana Radića u Metkoviću, u kojem su pretučene tri djevojčice, ravnateljica škole odbija dati bilo kakav komentar.

'Djelatnici škole profesionalno i odgovorno rade svoj posao i neće davati nikakve izjave za medije, nego će komunicirati samo sa službenim i nadležnim institucijama, a sve u interesu i za dobrobit djece', rekla nam je Božena Nikoletić, ravnateljica OŠ Stjepana Radića u Metkoviću.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene