Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Jurio 240 kilometara na sat prema Salzburgu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gotovo nevjerojatnom brzinom od 240 km/h jedan je 51-godišnji Hrvat jurio autocestom od Muenchena do Salzburga, javila je u četvrtak austrijska agencija APA pozivajući se na priopćenje bavarske i austrijske policije.

Osim lude brzine, hrvatski je vozač, čiji identitet policija nije otkrila, prouzročio i manju nezgodu s materijalnom štetom dok je preticao vozeći po desnom kolnom traku.

Pročitajte i ovo Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti! Policija Gužva u prometu Prometna nesreća na A4: Vozi se uz ograničenje brzine

Bavarska prometna policija pokušala je uhvatiti nasilnog vozača, međutim nije uspjela dok joj u pomoć nisu pritekli i austrijski kolege.

Naime, bavarska policija uočila je podivljalog vozača kad je na njemačkom autoputu A8, jureći brzinom većom i od 240 km/h, tjerao vozače pred sobom, slijedio ih na premaloj udaljenosti, mijenjao kolne trakove pa čak i preticao s desne strane. Policajci su krenuli u potjeru, ali ga nisu uspjeli zaustaviti. 

Tek u Austriji, na Tauernskoj autocesti A10 kod izlaza Salzburg-jug njemačka je policija zajedno s austrijskim prometnim kolegama uspjela zaustaviti nasilnog vozača.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene