Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oslobođenje razočarano

'Josipovićev prijem kao u drugorazrednoj diskoteci'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na prijemu predsjednika Ive Josipovića u čast Predsjedništva BiH gosti su bili doslovno nagurani u polumrak nevelike muzejske sale.

Prijem koji je predsjednik Josipović priredio na kraju dvodnevnog službenog posjeta BiH Predsjedništva, razočarao je moge uzvanike, pišu bosanski mediji. Dodaju da su prijemu bili prisutni mnogi uspješni i ugledni ljudi iz BiH koji godinama žive u Zagrebu.

Pročitajte i ovo Akcija preimenovanja 31 godinu poslije Mirni prosvjed u Zagrebu povodom obljetnice masakra u Ahmićima Ivan Tolj "Mi smo izigrani" General Ivan Tolj: "Ako se nastavi narušavanje položaja Hrvata, morat ćemo vratiti Herceg-Bosnu"

Takav prijem sigurno ne bi bio priređen za najviše dužnosnike nekih zapadnih država, piše Oslobođenje. Neki od svjedoka događaj nazivaju skandaloznim i osjećaju se povrijeđenim. Puni su gorčine jer su u stilu i mjestu prijema prepoznali nepoštovanje.

>> FOTO: Društvena krema na prijemu u Gliptoteci

Mjesto događaja opsuju kao boravak u drugorazrednoj diskoteci iz koje moraju pobjeći glavom bez obzira. Svjedoci kaže kako je prejako ozvučenje nastupe pjevača pretvorilo u nesnosnu grmljavinu i onemogućilo bilo kakav razgovor. Zbog toga su, piše Oslobođenje, mnogi prijem napustili puno ranije nego što su planirali.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene