Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik Republike Hrvatske i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Ivo Josipović primio je načelnika Glavnoga stožera OSRH general pukovnika Dragu Lovrića i novoimenovanoga zapovjednika Hrvatske kopnene vojske (HKoV) general bojnika Dragutina Repinca i s njima razgovarao o stanju u Hrvatskoj kopnenoj vojsci kao i o budućim zadaćama koje stoje pred Hrvatskom kopnenom vojskom.


Predsjednik Republike naglasio je da je važna zakonitosti u radu te razvoj standarda profesionalnog usavršavanja i napredovanja časnika prema postignućima, priopćeno je iz Ureda Predsjednika.

Kako se navodi, predsjednik Josipović istaknuo je da su profesionalnost, depolitiziranost i najviši stručni standardi glavni kriteriji djelovanja Hrvatske vojske te da je borbena spremnost Hrvatske kopnene vojske na visokoj razini i jamči ispunjavanje svih obrambenih zadaća. (Hina)

Vezani članci Slika nije dostupna Slunj: Predstavljen američki simulacijski sustav vrijedan 3.6 milijuna dolara Slika nije dostupna Gordana Garašić prva u Hrvatskoj dobila čin brigadne generalice