Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

'Ne želi svjedočiti o ničijoj krivnji'

Josipović bez komentara na Sanaderovo svjedočenje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Republike Ivo Josipović nije danas želio komentirati aktualna zbivanja vezana uz svjedočenje bivšeg premijera Ive Sanadera pred saborskim Istražnim povjerenstvom za utvrđivanje činjenica privatizacije INA - Industrija nafte d.d. te svih ugovora i dodataka ugovora između hrvatske Vlade i strateškog partnera MOL-a.

Predsjednik je na traženje komentara aktualnih zbivanja uz svjedočenje bivšeg premijera Sanadera novinarima u svome uredu nakon razgovora s izaslanstvom Saveza osoba s invaliditetom ponovio kako ne želi komentirati niti odlučivati ni o čijoj krivnji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pančić USKOKU prijavio HDZ USKOK-u prijavio HDZ: Zbog crnih fondova, BMW-a, i Buljubašića Slika nije dostupna Ne pristaje na brzo izručenje Sanader: U ćeliji razmišljam kako razotkriti zavjeru protiv mene

>> 'Tko pod drugim jamu kopa, sam u nju pada'

>> Josipović: Da je ranije zakukurikao Bajić bi završio u loncu

'Nije dobro da se političari upetljavaju, zato imamo podjelu vlasti, zna se što radi politika, a što pravosuđe', rekao je predsjednik Josipović .

Na traženje novinara da pojasni svoju usporedbu glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića s 'pijevcem', predsjednik Josipović je rekao kako misli da je sve jasno. Predsjednik Josipović izjavio je jučer kako je u raščišćavanju afera u Hrvatskoj u prošlosti nedostajalo političke volje i političke klime, a u tom je kontekstu rekao kako bi glavni državni odvjetnik Mladen Bajić da je 'ranije kukuriknuo, zasigurno završio u loncu'. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene