Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I predsjednik podigao glas

Josipović: Novosti bi trebale razmisliti o uređivačkoj politici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Ivo Josipović uključio se u raspravu oko izbora naslovnice tjednika Novosti, koji je javnost šokirao naslovom 'Obadva, oba su pala'.

Josipović je na traženje novinara, nakon današnje svečanosti početka nove akademske godine na Visokoj novinarskoj školi u Zagrebu, komentirao izgled naslovnice tjednika Novosti u kojem je objavljena fotografija dvaju hrvatskih MiG-ova uz naslov 'Obadva, obadva su pala!'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SRUŠIO SE BORBENI ZRAKOPLOV Predsjednik Milanović o padu MIG-a: "Trenutačno je najvažnije da su oba pilota živa i da nema žrtava" Franko Vidović - 2 ZA DNEVNIK NOVE TV Šef Odbora za obranu nakon pada MiG-a: "Oni su na samom kraju svog životnog vijeka. Vrlo je rizično ljude upućivati u njima"

>> Policija čuva zgradu Novosti

Predsjednik je rekao da mu se ne sviđa i da je neukusna te da je na izdavaču da razmisli treba li nastaviti takvu (uređivačku) politiku. Javnost i ja osobno očekujemo rezultate izvješća zašto su avioni stradali i to će isto biti predmet javne rasprave, rekao je Josipović. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene