Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor i predsjednik Republike Ivo Josipović danas su na radnome sastanku u Banskim dvorima razgovarali o boravku premijerke u Rusiji, predstojećem odlasku predsjednika u Bruxelles, te drugim aktualnim vanjskopolitičkim i unutarnjopolitičkim temama, priopćeno je iz Vlade.


'U srdačnom razgovoru, predsjednica Vlade Kosor izvijestila je predsjednika Josipovića o uspješnom službenom posjetu Ruskoj Federaciji i razgovorima koje je vodila s premijerom Putinom. Predsjednik Josipović izvijestio je o pripremama za svoj prvi službeni posjet institucijama Europske unije u Bruxellesu, koji u kontekstu pristupanja Hrvatske Europskoj uniji ima osobit značaj', stoji u priopćenju.

Vezani članci Joe Biden Biden očekuje promjenu Putinova stava i obećao da će mu reći gdje su "crvene linije" Slika nije dostupna Kosor i kardinal Bozanić spremni za dolazak Pape

Dodaje se da se razgovaralo i 'o koordiniranju i suradnji predsjednika države i predsjednice Vlade u području vanjske politike i prioritetnim zadaćama koje predstoje u završnoj fazi pregovora za članstvo u Europskoj uniji, te o drugim aktualnim vanjskopolitičkim i unutarnjopolitičkim temama'. (Hina)