Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Banski dvori

Josipović i Kosor na 'srdačnom radnom sastanku'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Vlade Jadranka Kosor i predsjednik Republike Ivo Josipović danas su na radnome sastanku u Banskim dvorima razgovarali o boravku premijerke u Rusiji, predstojećem odlasku predsjednika u Bruxelles, te drugim aktualnim vanjskopolitičkim i unutarnjopolitičkim temama, priopćeno je iz Vlade.

'U srdačnom razgovoru, predsjednica Vlade Kosor izvijestila je predsjednika Josipovića o uspješnom službenom posjetu Ruskoj Federaciji i razgovorima koje je vodila s premijerom Putinom. Predsjednik Josipović izvijestio je o pripremama za svoj prvi službeni posjet institucijama Europske unije u Bruxellesu, koji u kontekstu pristupanja Hrvatske Europskoj uniji ima osobit značaj', stoji u priopćenju.

Pročitajte i ovo Marija Vučković, ministrica poljoprivrede 10 najvažnijh točaka Ministrica Vučković nakon sastanka s poljoprivrednicima: "Manje-više je sve uvaženo" Andrej Plenković i Dragan Čović snažna podrška Hrvatske Sastali se Plenković i Čović: "Otvaranje pristupnih pregovora BiH zajednički politički prioritet"

Dodaje se da se razgovaralo i 'o koordiniranju i suradnji predsjednika države i predsjednice Vlade u području vanjske politike i prioritetnim zadaćama koje predstoje u završnoj fazi pregovora za članstvo u Europskoj uniji, te o drugim aktualnim vanjskopolitičkim i unutarnjopolitičkim temama'. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene