Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Zabrana skupa je dobra'

Josipović: Ustaška zmija postoji, iako nije općeprihvaćena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Ivo Josipović ocijenio je danas kako je u ovom trenutku dobro da je najavljeni Međunarodni nacionalistički skup zabranjen, no smatra kako je od same zabrane još važnije da postoji 'jednodušnost hrvatskog društva da fašizmu kaže ne'.

I sam sam bio napadan kad sam ustvrdio da postoji ustaška zmija, ona nije općeprihvaćena niti je dio naše dominantne kulture i tradicije, no moramo znati da postoji i biti spremni na nju odgovarajuće reagirati, rekao je Josipović nakon susreta 's građanima na kavi'.

Pročitajte i ovo Rutilus pigus Ribari bijesni Došao u kulinarski program pa ispekao zabranjenu ribu: "Nisam znao, vjerovao sam prijatelju..." Europski parlament traži zabranu neofašističkih i neonacističkih skupina (Dnevnik.hr) Usvojena rezolucija Drastičan porast neofašističkog nasilja u Europi: Traži se zabrana neofašističkih i neonacističkih grupa u EU-u

>> Zagreb: Specijalci stali između prosvjednika i neofašista

U ovom trenutku dobro je da je skup zabranjen, no uvijek postoji i druga strategija i o tome postoje uvijek postoje različita mišljenja, ustvrdio je. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene