Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako je rok istekao, Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa nije od splitskog gradonačelnika Željka Keruma dobilo nadopunu njegove imovinske kartice.


Kerum, naime, nije dostavio podatke o svom bračnom statusu ni broju djece, pa time ni o imovini svoje supruge.

Vezani članci Policija, ilustracija Je li ga tko vidio? Mopedom ili motociklom udario pješaka pa pobjegao City slavi uz najbolje popuste, super nagrade i brojna iznenađenja City slavi uz najbolje popuste, super nagrade i brojna iznenađenja

Ako je u braku s Ankicom Kerum trebao je navesti njezinu imovinu, ako se pak od nje razveo, trebao je navesti imovinu Fani Horvat.

>> Razveden ili u braku ? Kerum skriva bračni status i imovinu

>> Poslušajte sramotno ponašanje Željka Keruma

Splitski gradonačelnik nije danas htio dati izjavu zašto ignorira zahtjeve Povjerenstva, a ne mogu se izreći ni sankcije dok Sabor ne izabere novo Povjerenstvo za sukob interesa.

'Nije stigla dopuna imovine niti onoga što smo od njega tražili, a to je njegov bračni status jer je ta rubrika u njegovoj imovinskoj kartici ostala nepopunjena. Može mu se izreći opomena, novčana sankcija, obustava neto plaće od dvije do 40.000 kuna. Ako naslutimo da je nešto namjerno prikrio onda ga se može pozvati da podnese ostavku', rekao je Mate Kačan, predsjednik Povjerenstva za sukob interesa.