Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije otkrio

Još uvijek nije otkrio: S kim je oženjen Željko Kerum?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je rok istekao, Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa nije od splitskog gradonačelnika Željka Keruma dobilo nadopunu njegove imovinske kartice.

Kerum, naime, nije dostavio podatke o svom bračnom statusu ni broju djece, pa time ni o imovini svoje supruge.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici

Ako je u braku s Ankicom Kerum trebao je navesti njezinu imovinu, ako se pak od nje razveo, trebao je navesti imovinu Fani Horvat.

>> Razveden ili u braku ? Kerum skriva bračni status i imovinu

>> Poslušajte sramotno ponašanje Željka Keruma

Splitski gradonačelnik nije danas htio dati izjavu zašto ignorira zahtjeve Povjerenstva, a ne mogu se izreći ni sankcije dok Sabor ne izabere novo Povjerenstvo za sukob interesa.

'Nije stigla dopuna imovine niti onoga što smo od njega tražili, a to je njegov bračni status jer je ta rubrika u njegovoj imovinskoj kartici ostala nepopunjena. Može mu se izreći opomena, novčana sankcija, obustava neto plaće od dvije do 40.000 kuna. Ako naslutimo da je nešto namjerno prikrio onda ga se može pozvati da podnese ostavku', rekao je Mate Kačan, predsjednik Povjerenstva za sukob interesa.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene