Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pronađen nestali nizozemski turist

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjerojatnu sreću imao je 63-godišnji nizozemski turist kojega je bura u kanuu otpuhala na more. Kanu se prevrnuo, a on je ostao plutati. Pronađen je promrzao u moru kod Brijuna.

Nestalog kanuistu Willema Goudsnaarda koji je isplovio jučer oko 11 sati iz autokampa Indije-Banjole u crvenom kanuu, sasvim je slučajno pronašla jedna njemačka jedriličarska posada nedaleko od Brijuna na lokaciji na kojoj se niti po jednoj procjeni nije trebao nalaziti.
 
Nizozemskog je turista izgleda iznenadila jaka jadranska bura.

Pročitajte i ovo I dalje traje potraga za Dankom Čeka se nalaz Mučili ga i pretukli do smrti, i to bez optužnice? Skandal u Srbiji oko mlađeg brata osumnjičenog za Dankino ubojstvo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica

'Odjednom me je bura podigla iznad mora. Drugi me udar izbacio iz kajaka. Hvala Bogu da sam imao prsluk za spašavanje. Inače ne bih sad bio ovdje', rekao je Willem Goudsnaard.

Njemački su jedriličari nakon uspješnog spašavanja nastavili svoju plovidbu prema jugu, a sretni će Goudsnaard još dugo imati o čemu pričati društvu kad se vrati u domovinu. 

Više o ovom događaju saznajte u video prilogu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene