Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedan proizvod - dvije cijene

Još jedan 'biser' trgovačkih lanaca!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što smo objavili članak o smiješnim i bahatim akcijama snižavanja cijena, javio nam se jedan čitatelj s još jednim 'biserom' trgovačkih lanaca.

U ovom slučaju ne radi se o jednoj lipi sniženja, već o jednoj cijeni u reklamnom katalogu i drugoj na policama trgovine - za isti proizvod, jaja.

Pročitajte i ovo Pacijenti u čekaoni Osigurajte se Nova odluka HZZO-a: Poskupile zdravstvene usluge za dio pacijenata Zgrada - 2 čeka se stambena strategija Mladi sve teže do prve nekretnine, reporter izračunao kad i što točno mogu kupiti

'Šaljem vam fotografiju gdje je prodavač oglasio i agresivno reklamairao svoj proizvod i dolaskom u trgovinu zatiče se nova cijena (napominjem da je akcija vrijedila) i tražim da mi proizvod naplate po oglašenoj cijeni jer to nije drugi proizvod - jasno se vidi da je identičan naziv artikla i veličina. Na to je trgovkinja, a potom i njezin šef, koji je vrlo brzo došao, ustvrđuju da je oglašeni artikal drugog dobavljača', požalio nam se čitatelj.

>> FOTO: Bahatost trgovačkih lanaca - drugi dio!

>> FOTO: Nevjerojatna bahatost trgovačkog lanca

'Napominjem da u katalogu nigdje, pa ni malim slovima, ni zvijezdicom nije označena napomena da se akcija odnosi samo na jednog dobavljača. Jasno pišu samo ime artikla i model (veličina) i na letku i na polici', dodao je čitatelj.

Ukoliko imate sličnih iskustava šaljite nam i dalje svoje fotografije na moj.report@novatv.hr ili na našu Facebook stranicu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene