Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Press Online:

Joca spreman otkriti naručitelja ubojstva?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sreten Jocić navodno je ponudio preko posrednika nagodbu srpskim vlastima.

Joca Amsterdam spreman je otkriti nalogodovca koji je navodno platio 1.5 milijuna eura za Pukanićevo ubojstvo ako mu se garantira da neće dobiti više od 10 godina zatvora, piše Press. 'Jocić je pametan čovjek i vidi da mu nakon podizanja optužnice prijeti kazna zatvora od 20, možda i 40 godina, a to bi u njegovom slučaju značilo doživotnu kaznu. Tako da zapravo i nema puno izbora, jedina realna šansa mu je nagodba s državom', rekao je Pressov sugovornik.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Optužen za organizirano ubojstvo Obrana traži da suđenje Jociću bude što prije i javno Slika nije dostupna Odvjetnik Sretena Jocića: 'Joca niti je nudio, niti mi je nuđena nagodba'

>> Snajperist na krovu: Za ubojstvo platili 1,5 milijuna eura?

Prema njegovim riječima hrvatska i srpska policija došle su do ozbiljnih indicija da je naručitelj Pukanićeva ubojstva jedan od najpoznatijih kontroverznih biznismena s prostora bivše Jugoslavije, na kojeg i Jocić ukazuje u svojoj poruci. Jocićev odvjetnik Zdenko Tomanović kaže kako o ponudi svojeg branjenika prvi put čuje. 'Nemam saznanja da je netko na tu temu pričao s mojim klijentom niti da je on tako nešto tražio'. rekao je Tomanović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene