Obavijesti Video Pretražite Navigacija
osvojio volontere

Jednomjesečni Danny s majkom napokon našao mir u kontejnerskom naselju: "Ovdje nam je prekrasno"

Maleni Danny i njegova majka nakon potresa su promijenili pet smještaja. Sada su sami smješteni u kontejner.

Volonteri Crvenog križa s velikim veseljem do prije nekoliko dana dolazili su u sisačku Osnovnu školu 22. lipnja gdje je i najtvrđa srca otopio maleni Danny.

Maleni Denny mezimac je svih nasih volontera koji djeluju u Osnovnoj skoli 22. lipanj, Sisak. Tu je napunio i prvi...

Objavljuje Hrvatski Crveni križ/Croatian Red CrossČetvrtak, 14. siječnja 2021.
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potres u Hrvatskoj Tlo ponovno podrhtava na Banovini: "Zdrmalo nas, kuća malo poskočila, nije dugo - da nas podsjeti" Građani očajni zbog spore obnove Banovine - 3 Tuga Banovina tri mjeseca nakon potresa ne vidi napredak, stanovnici u suzama: "Na što liči naš grad... i nitko se ne bori za njega"

Dječačić je u privremenom smještaju, gdje je napunio i svoj prvi mjesec, bio do utorka kad je s majkom preseljen u kontejner.

Njegova majka kaže kako je Danny nakon potresa promijenio pet smještaja, ali sada im je, kaže, prekrasno i imaju svoj mir.

Volonter Mate iz Zagreba ih je opskrbio svime što je potrebno jer su u kontejneru našli samo grijalicu i krevet.

"Sve mi je donio. Krevetić za malog, stolić. Malog je za tri mjeseca opskrbio s pelenama i maramicama. Veliko mu hvala", zahvaljuje Snježana Žučko. Kao majka, kaže, fokusirana je samo na sina i ne može otići ni do obližnje trgovine, a da ne brine što je s njime.

"Kad odem u trgovinu, koja je 50 metara odavde, sina ostavim kumu koji je u kontejneru do mojeg. Samo mislim kako je mali. Dođem u dućan i zablokiram se. Vratim se natrag i kažem kumu, evo ti popis stvari, idi ti, a ja ću ostati s malim", kaže Snježana, koja trenutačno nema nikakvih primanja, piše Jutarnji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene