Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška prometna nesreća

Nastavlja se crni niz na hrvatskim cestama: Sudarili se automobil i kombi, jedna osoba poginula

Teška prometna nesreća kod Pleternice (Foto: Policijska uprava brodsko-posavska)
Teška prometna nesreća kod Pleternice (Foto: Policijska uprava brodsko-posavska) Policijska uprava brodsko-posavska
Aktualno Galerija Teška prometna nesreća kod Pleternice (Foto: Policijska uprava brodsko-posavska) Teška prometna nesreća kod Pleternice (Foto: Policijska uprava brodsko-posavska) Foto: Policijska uprava brodsko-posavska Teška prometna nesreća kod Pleternice (Foto: Policijska uprava brodsko-posavska) Teška prometna nesreća kod Pleternice (Foto: Policijska uprava brodsko-posavska) Foto: Policijska uprava brodsko-posavska +0 Teška prometna nesreća kod Pleternice (Foto: Policijska uprava brodsko-posavska) Galerija 1/3 >>
U prometnoj nesreći u subotu oko 9 sati kod Sinja poginula je jedna osoba. Time se nastavlja crni niz na hrvatskim prometnicama.

Na županijskoj cesti Sinj Otok u subotu oko 9 sati sudarili su se kombi i osobno vozilo.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom

"Jedna osoba je preminula", javili su iu PU splitsko-dalmatinske. 

Jedna osoba je hitno prevezena u splitsku bolnicu, a stanje ozljeda trenutno nije poznato, piše Dalmacija danas.

Time se nastavlja crni niz na hrvatskim cestama. U petak poslijepodne u splitskoj bolnici preminuo je mladić (16) koji je stradao 31. listopada u teškoj prometnoj nesreći u Runovićima. Tada je poginuo i njegov prijatelj (16), dok su još tri mladića ozlijeđena. 

U teškoj prometnoj nesreći u četvrtak oko 21.45 sati u mjestu Dragovci kod Pleternice dvije su osobe poginule, a još dvije su ozlijeđene.

Na mjestu događaja smrtno su stradali 21-godišnji vozač i 18-godišnji suvozač, a 16-godišnji i 19 godišnji putnici u vozilu teško ozlijeđeni te su prevezeni u Opću bolnicu „Nova Gradiška“ na ukazivanje liječničke pomoći i daljnje liječenje.

Scene sa mjesta nesreće bile su potresne. Od automobila je ostala hrpa lima. 

Do prometne nesreće je došlo kad je 21-godišnji, krećući se nepropisnom brzinom, prešao na suprotnu prometnu traku, sletio s kolnika u odvodni kanal i udario u betonski kolni ulaz, a potom i u osobni automobil koji je bio parkiran na kolnom ulazu te u pročelje obiteljske kuće.

U srijedu je na hrvatskim prometnicama poginulo šestero ljudi

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene