U prometnoj nesreći u subotu oko 9 sati kod Sinja poginula je jedna osoba. Time se nastavlja crni niz na hrvatskim prometnicama.

Galerija


Na županijskoj cesti Sinj Otok u subotu oko 9 sati sudarili su se kombi i osobno vozilo.

Vezani članci Policijski očevid (Foto: Arhiva/Miranda Cikotic/PIXSELL) Pješaka udario autom i pobjegao: Dok je ležao u nesvijesti, umjesto da mu pomogne, drugi ga muškarac opljačkao Policijski očevid, nesreća u Istri - 12 Stravična prometna nesreća na Istarskom ipsilonu: U silovitom frontalnom sudaru poginula jedna osoba, a dvije su teško ozlijeđene

"Jedna osoba je preminula", javili su iu PU splitsko-dalmatinske. 

Jedna osoba je hitno prevezena u splitsku bolnicu, a stanje ozljeda trenutno nije poznato, piše Dalmacija danas.

Time se nastavlja crni niz na hrvatskim cestama. U petak poslijepodne u splitskoj bolnici preminuo je mladić (16) koji je stradao 31. listopada u teškoj prometnoj nesreći u Runovićima. Tada je poginuo i njegov prijatelj (16), dok su još tri mladića ozlijeđena. 

U teškoj prometnoj nesreći u četvrtak oko 21.45 sati u mjestu Dragovci kod Pleternice dvije su osobe poginule, a još dvije su ozlijeđene.

Na mjestu događaja smrtno su stradali 21-godišnji vozač i 18-godišnji suvozač, a 16-godišnji i 19 godišnji putnici u vozilu teško ozlijeđeni te su prevezeni u Opću bolnicu „Nova Gradiška“ na ukazivanje liječničke pomoći i daljnje liječenje.

Scene sa mjesta nesreće bile su potresne. Od automobila je ostala hrpa lima. 

Do prometne nesreće je došlo kad je 21-godišnji, krećući se nepropisnom brzinom, prešao na suprotnu prometnu traku, sletio s kolnika u odvodni kanal i udario u betonski kolni ulaz, a potom i u osobni automobil koji je bio parkiran na kolnom ulazu te u pročelje obiteljske kuće.

U srijedu je na hrvatskim prometnicama poginulo šestero ljudi