Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teške prometne nesreće

Crni dan na hrvatskim cestama: Tri osobe poginule u Međimurju, dvoje mrtvih na jugu Hrvatske, u Slavoniji poginuo pješak

Teška nesreća na cesti Peklenica-Vratišinec (FOTO: Međimurske novine) - 1
Teška nesreća na cesti Peklenica-Vratišinec (FOTO: Međimurske novine) - 1
Aktualno Galerija Teška nesreća na cesti Peklenica-Vratišinec (FOTO: Međimurske novine) - 1 Teška nesreća na cesti Peklenica-Vratišinec (FOTO: Međimurske novine) - 1 Teška nesreća na cesti Peklenica-Vratišinec (FOTO: Međimurske novine) - 4 Teška nesreća na cesti Peklenica-Vratišinec (FOTO: Međimurske novine) - 4 Teška nesreća na cesti Peklenica-Vratišinec (FOTO: Međimurske novine) - 3 Teška nesreća na cesti Peklenica-Vratišinec (FOTO: Međimurske novine) - 3 +0 Teška nesreća na cesti Peklenica-Vratišinec (FOTO: Međimurske novine) Galerija 1/4 >>
U teškim prometnim nesrećama u Međimurju, kraj Skradina, u Dugopolju te u Slavoniji poginulo je šestero ljudi.

U teškoj prometnoj nesreći u Međimurju poginule su tri osobe, dok su još dvije teško ozlijeđene. Kako nam je potvrdio Joško Smilović iz ravnateljstva Županijske čakovečke bolnice, preminula je i treća osoba iz nesreće. Radi se o gosođi koja je imala teške tjelesne ozljede po cijelom tijelu. Pokušavali su je reanimirati, ali preminula je u bolnici.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

Druge dvije žene ozlijeđene u nesreći (1953. i 2002. godište) teško su ozlijeđene, ali životi im nisu u opasnosti, dodao je Smilović.

Na cesti između Vratišinca i Peklenice u srijedu oko 12:30 dogodila se teška prometna nesreća. Priozori su strašni.

Na mjesto nesreće stigli su i vatrogasci koji režu lim na automobilima. Kako doznajemo, prema prvim informacijama, na licu mjesta dvije su osobe poginule i to 22-godišnjak i 23-godišnjakinja, oboje s područja Međimurske županije.

Navodno su se automobili sudarili frontalno. Cesta između Vratišinca i Peklenice zatvorena je za sav promet, pišu Međimurske novine.

Policija apelira vozače da paze na svoju sigurnost i da voze oprezno, pogotovo u uvjetima skliskih kolnika.

Očevid traje. Županijska cesta na kojoj se dogodila prometna nesreća zatvorena je za sav promet te se isti odvija okolnim prometnicama.

Poginuli i kraj Skradina i u Dugopolju

Na cesti Lozovac – Skradin nešto poslije 13 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo jedno vozilo. Prema prvim informacijama, vozilo je sletjelo s ceste i zabilo se u drvo.

"U 13:25 konstatirali smo smrt muške osobe", rekli su u šibenskoj policiji.

Oko 13 sati i na cesti D1, smjer Split, osobno vozilo sletjelo je s kolnika i udarilo zaštitnu ogradu.

"Jedna osoba je preminula", javili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Auto sletio s ceste, petero u bolnici

Na lokalnoj cesti Sinj-Otok oko 12:30 sati auto je sletio s ceste i petero ljudi zatražilo je liječničku pomoć u KBC Split. Nije poznata težina njihovih ozlijeda.

U Marindvoru je pak auto naletio na pješaka koji je potom prevezen u Županijsku bolnicu gdje je kasnije i preminuo, javila je policija požeško-slavonska.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene