Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvije osobe ozlijeđene

Jedna osoba poginula u nesreći kod Koprivnice: Uhićen vozač (18), napuhao 1,78 promila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna osoba je poginula, a dvije su ozlijeđene, u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu rano ujutro oko 3:05 na izlasku iz mjesta Kloštra Podravskoga u smjeru Kladara (državna cesta D-2), priopćila je Policijska uprava (PU) koprivničko-križevačka.

Očevidom prometne nesreće koja se dogodila rano ujutro u subotu utvrđeno je da je do nesreće, u kojoj je poginuo 23-godišnjak, došlo kada je osobnim automobilom koji je sletio na oranicu upravljao 18-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 1,78 promila koji je i uhićen, priopćila je Policijska uprava (PU) koprivničko-križevačka.

Pročitajte i ovo Prometna policija, ilustracija Tragedija kod Bjelovara Prometna nesreća na obilaznici: U sudaru poginuo vozač traktora Prometna nesreća u Hampovici - 3 dvije osobe ozlijeđene FOTO Policija objavila detalje: 26-godišnjak se bez vozačke dozvole zabio Mercedesom u kuću

Prometna nesreća dogodila se oko 3 sata u subotu ujutro kada je vozač, rođen 2000., upravljajući osobnim automobilom Ford zagrebačkih registracijskih oznaka državnom cestom broj 2 između Kladara i Kloštra Podravskoga, zbog nepropisnoga kretanja vozilom sletio na oranicu, udario u prilazni most i prevrnuo se.

Od ozljeda na mjestu događaja preminuo je putnik rođen 1995., a vozač i dvojica putnika rođeni 2000. lakše su ozlijeđeni.

Vozač je bio pod utjecajem alkohola od 1,78 promila i uhićen je.  (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene