Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HDZ optužuje

'Jedini uspješno realiziran projekt ove Vlade je porezna agresija'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDZ-ovci su se na konferenciji za novinare obrušili na vladajuću koaliciju, optužujući Vladu za poreznu agresiju.

Novi gubitak investicija, novo porezno opterećenje - tako je HDZ opisao dosadašnji rad vladajućih. Naime, zbog sve češćih poskupljenja, građani su u velikoj krizi i gubicima. Također, ugroženo je i cijelo gospodarstvo jer nema novih ulaganja.

Pročitajte i ovo Oleg Butković i Zoran Milanović Bura se ne stišava HDZ reagirao na Milanovićevo obraćanje, javio se i Butković: "Sam pao, sam se ubio!" Zoran Milanović Pozvao na glasanje Milanović: ''Tko god je dignuo ruku za Turudića, neprijatelj je Hrvatske''

>> Karamarko: Pohvala Hillary Clinton išla je HDZ-ovoj vladi, a ne ovoj

Oporba se obrušila i na uvođenje poreza na imovinu, rekavši da je to čista obmana Vlade i ponovni udar na građane jer se zapravo radi o porezu na nekretnine građana. Dotaknuli su se i pitanja hidroelektrana, odnosno, hoće li se realizirati projekti Plomin i Ombla, kao i aktualnosti poput trase Južnog toka i stanja u Slavonskom Brodu.

'Očito jedino uspješno realiziran projekt ove Vlade je porezna agresija - povećanje BDP-a, povećanje trošarina, skuplje cestarine, struja, plin, grijanje', rekao je tajnik HDZ-ovog Odbora za gospodarstvo Goran Soldo.

'Ne samo da se u ovom trenutku ništa novo ne radi i gradi, urušava se i ono što je kao zatečeno stanje HDZ-ova Vlada ostavila u naslijeđe novoj ekipi', rekao je Darko Horvat, predsjednik HDZ-ovog Odbora za zaštitu okoliša, energetiku i rudarstvo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene