Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Croatiašped najbolja

Jedanaest najuspješnijih tvrtki nagrađeno 'Zlatnom bilancom'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Hrvatskoj ipak postoje tvrtke koje zarađuju unatoč teškoj gospodarskoj situaciji. Njih 11 najuspješnijih u pojedinim kategorijama nagrađeno je Zlatnom bilancom.

Tvrtke se ocjenjivalo se na temelju profitabilnosti, likvidnosti, zaduženosti, aktivnosti i ekonomičnosti. Ukupni pobjednik, najbolji od najboljih, je špediterska tvrtka Croatiašped iz Zagreba koja je lani poslovala s 20 milijuna kuna prihoda.

>> Zapošljavaju oko 60 ljudi, radno vrijeme je fleksibilno, preferiraju mlade...

Pročitajte i ovo Danka Derifaj, reporterka Provjerenog - 3 Udruga PaRiter Reporterka Provjerenog Danka Derifaj novinarka godine: Obrađivala teme o kojima drugi ne progovaraju Barbara Štrbac - 3 U Kazahstanu Reporterki Dnevnika Nove TV Barbari Štrbac dodijeljena međunarodna novinarska nagrada za izvještavanje iz Turske: "Drago mi je da je netko prepoznao naš rad"

'Moram se zahvaliti prvo svim svojim djelatnicima koji su uložili izuzetne napore da bi se ti rezultati ostvarili. Nažalost sad od 01. srpnja, dio djelatnosti se ukida. Ostaje samo prema Bosni, Srbiji tako da smo već isplatili otpremnine', kazao je Vladimir Ferić, direktor Croatiašepda.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene